Реторт-пакет – це унікальна альтернатива жерстяній тарі
Реторт-пакет
У 2017 році компанія «Аріс» пройшла всі необхідні тести для виробництва реторт-упаковки.
Реторт-матеріал – це особливий склад багатошарового ламінату з підвищеними бар'єрними властивостями для упаковки рідких продуктів для довготривалого зберігання (армійське харчування, готові страви). Продукт в ньому не псується навіть при тривалому зберіганні при кімнатній температурі.
Реторт-пакет – це унікальна альтернатива жерстяній тарі:
Реторт-матеріал – це особливий склад багатошарового ламінату з підвищеними бар'єрними властивостями для упаковки рідких продуктів для довготривалого зберігання (армійське харчування, готові страви). Продукт в ньому не псується навіть при тривалому зберіганні при кімнатній температурі.
Реторт-пакет – це унікальна альтернатива жерстяній тарі:
- в ньому можна стерилізувати й «варити» (термічно обробляти) продукт при температурі до 120 - 140 С;
- природний смак продукту не змінюється;
- навіть після відкриття упаковки продукт можна зберігати прямо в пакеті;
- економія при виготовленні: пакети в кілька разів дешевше жерстяної тари;
- економія при транспортуванні й зберіганні: пакети займають в десятки разів меншу кількість місця, ніж жерстяна тара, та практично не мають ваги;
- легко розкрити пакет: не потрібен ніж або ключ.
Для яких галузей призначені реторт-пакети?
Готові страви для походів, для зайнятих міських жителів
Реторт-пакет дозволяє термічно обробляти прямо в ньому натуральні продукти без консервантів. Матеріал упаковки складається з декількох ламінованих між собою шарів, тому пакет здатний витримувати високі температури під час стерилізації. Готова продукція має термін придатності 12 місяців без спеціальних умов зберігання.
Готовий борщ або суп-пюре з грибів або овочів, бобові, м'ясне блюдо з кашею, які не потрібно готувати. Упаковка зберігає приємний запах їжі і «домашній» смак. І, найголовніше, – мінімальна вага пакета, що вкрай важливо в поході або туристичній поїздці.
Армійське харчування
Реторт-упаковка просто необхідна для поставки продуктових пайків для військовослужбовців. Її замовляють виробники м'ясних страв, соусів, супів та борщів, риби, консервів, варення та джемів, різних каш з м'ясом, овочевих рагу.
У реторт-пакети можна пакувати майже повноцінні домашні обіди, але без громіздких банок та бляшанок. М'який вакуумний реторт-пакет можна носити в кишені або в рюкзаку.
Реторт-пакет дозволяє термічно обробляти прямо в ньому натуральні продукти без консервантів. Матеріал упаковки складається з декількох ламінованих між собою шарів, тому пакет здатний витримувати високі температури під час стерилізації. Готова продукція має термін придатності 12 місяців без спеціальних умов зберігання.
Готовий борщ або суп-пюре з грибів або овочів, бобові, м'ясне блюдо з кашею, які не потрібно готувати. Упаковка зберігає приємний запах їжі і «домашній» смак. І, найголовніше, – мінімальна вага пакета, що вкрай важливо в поході або туристичній поїздці.
Армійське харчування
Реторт-упаковка просто необхідна для поставки продуктових пайків для військовослужбовців. Її замовляють виробники м'ясних страв, соусів, супів та борщів, риби, консервів, варення та джемів, різних каш з м'ясом, овочевих рагу.
У реторт-пакети можна пакувати майже повноцінні домашні обіди, але без громіздких банок та бляшанок. М'який вакуумний реторт-пакет можна носити в кишені або в рюкзаку.
Реторт-пакет для упаковки товарів для тварин
Консерви для тварин
Найширший світовий ринок реторт-упаковки – це консерви для домашніх тварин. За різними дослідженнями, до 60% світового ринку консервів для тварин випускається в реторт-пакетах.
Стерилізація є критичним етапом у виробництві кормів для домашніх тварин. Її мета – гарантувати мікробіологічну безпеку продуктів протягом їх терміну придатності. Стерилізація також впливає на розвиток аромату кормів з м'яса, свійської птиці (завдяки реакції Майара) та посилення смаку.
Зазвичай оброблення в автоклаві (приготування в упаковці) кормів для кішок або собак варіюється від 110 ° C до 130 ° C протягом 7-20 хвилин, в залежності від типу продукту, типу та розміру упаковки.
Найширший світовий ринок реторт-упаковки – це консерви для домашніх тварин. За різними дослідженнями, до 60% світового ринку консервів для тварин випускається в реторт-пакетах.
Стерилізація є критичним етапом у виробництві кормів для домашніх тварин. Її мета – гарантувати мікробіологічну безпеку продуктів протягом їх терміну придатності. Стерилізація також впливає на розвиток аромату кормів з м'яса, свійської птиці (завдяки реакції Майара) та посилення смаку.
Зазвичай оброблення в автоклаві (приготування в упаковці) кормів для кішок або собак варіюється від 110 ° C до 130 ° C протягом 7-20 хвилин, в залежності від типу продукту, типу та розміру упаковки.
Форми та опції реторт-пакетів
Форми та опції реторт-пакетів
«Аріс» виготовляє реторт-пакети типу дой-пак або тришовні пакети різного розміру.
Типові розміри пакетів для кормів для домашніх тварин: 85 гр, 100 гр та 150 гр. А розміри пакетів з готовою їжею для людей: від 250 гр до 400 гр.
Додаткові зручні опції:
«Аріс» виготовляє реторт-пакети типу дой-пак або тришовні пакети різного розміру.
Типові розміри пакетів для кормів для домашніх тварин: 85 гр, 100 гр та 150 гр. А розміри пакетів з готовою їжею для людей: від 250 гр до 400 гр.
Додаткові зручні опції:
- відривні надрізи для легкого відкривання,
- євроотвір,
- штуцер (носик) для пакета з рідким продуктом.