Вакуумні пакети уповільнює розвиток бактерій
Вакуумні пакети для м'яса, сиру, риби
Використання вакуумної упаковки забезпечує:
Мінімальна партія вакуумних пакетів: без нанесення друку – 5 тис. шт.
З друком – 100 тис. шт. (в залежності від розміру пакета, матеріалу і дизайну).
- механічну міцність (на всіх етапах транспортування, складування й зберігання);
- збільшення терміну зберігання продукту;
- захист продукту від зовнішнього впливу;
- герметичність упаковки;
- мінімізацію обсягу (важливо при транспортуванні та зберіганні);
- покращений зовнішній вигляд за рахунок того, що продукт добре видно (вакуумний пакет прозорий).
Мінімальна партія вакуумних пакетів: без нанесення друку – 5 тис. шт.
З друком – 100 тис. шт. (в залежності від розміру пакета, матеріалу і дизайну).
Види вакуумних пакетів
- вакуумні пакети прозорі,
- вакуумні пакети з друком “рухомого рядка”,
- вакуумні пакети з повнокольоровим друком,
- вакуумні пакети з картонною підкладкою.
- бічні надрізи для легкого відкривання,
- євроотвір,
- застібка zip-lock,
- закруглені кути.
Газомодифіковане середовище у вакуумній упаковці
Упаковка в модифікованому газовому середовищі – заміщення атмосферного повітря сумішшю атмосферних газів, що пригнічують розмноження мікроорганізмів – найсучасніший спосіб збереження якості та свіжості продуктів харчування.
Він дозволяє в кілька разів збільшити термін зберігання продукту без заморожування та водночас повністю виключити застосування хімічних добавок й консервантів.
Щоб плівка витримувала пакування в модифікованому газовому середовищі, до основного складу плівки додають додатковий шар – етіленвініловий спирт (EVOH). За бар'єрними властивостями він перевершує лавсан у 10 разів, а поліамід – в 3,5 рази.
Така упаковка має високу опірність до впливу кисню та інших газів, водного конденсату, термо- й морозостійкість, зберігає ароматичні та смакові легколеткі речовини.
Він дозволяє в кілька разів збільшити термін зберігання продукту без заморожування та водночас повністю виключити застосування хімічних добавок й консервантів.
Щоб плівка витримувала пакування в модифікованому газовому середовищі, до основного складу плівки додають додатковий шар – етіленвініловий спирт (EVOH). За бар'єрними властивостями він перевершує лавсан у 10 разів, а поліамід – в 3,5 рази.
Така упаковка має високу опірність до впливу кисню та інших газів, водного конденсату, термо- й морозостійкість, зберігає ароматичні та смакові легколеткі речовини.